Pakiet Srebrny

179 zł/os
Przywitanie Młodej Pary chlebem i solą, lampka szampana do toastu

Zupa

  • Rosół z makaronem

Danie główne

do wyboru 6 rodzajów mięs, przypada 1,5 porcji mięsa na osobę
  • Rolada śląska
  • Kotlet devolay
  • Pieczone pałki z kurczaka w miodzie
  • Tradycyjny kotlet schabowy
  • Sakiewka schabowa z mozzarellą i pomidorkami cherry
  • Tradycyjna pieczeń wieprzowa
  • Chrupiące pałki z kruczka w cieście
  • Rolada drobiowa nadziewana szpinakiem i fetą w sosie serowym

Surówki

– 3 do wyboru
  • czerwona kapusta na ciepło
  • surówka z białej kapusty
  • buraczki
  • surówka z marchwi, z brzoskwinią
  • surówka z selera
  • bukiet warzyw
  • surówka sezonowa

Dodatki

– 3 do wyboru 
  • kluski śląskie
  • ziemniaki z wody, z masłem i koperkiem
  • ziemniaki opiekane z rozmarynem
  • frytki
  • sos mięsny lub grzybowy
Kompot z owocami

Zimna płyta: 

-serwowane na zasadzie bufetu szwedzkiego

  • Półmisek serów tradycyjnych i europejskich z winogronami i domową konfiturą
  • Półmisek wykwintnych wędlin i pieczeni, mięsa regionalne oraz europejskie
  • Tradycyjna galaretka wieprzowa lub drobiowa
  • Delikatny pasztet szefa kuchni ze śliwką
  • Tortilla z wędzonym łososiem lub grillowanym kurczakiem podanym na wyśmienitej
  • sałatce
  • Śledź w trzech smakach
  • Roladki szynkowe z chrzanem
  • Śliwka suszona zawijana w boczku
  • Pieczywo mieszane, masełka smakowe

Sałatki:

– 3 do wyboru 
  • tradycyjna jarzynowa
  • sałatka bankietowa
  • sałatka grecka
  • sałatka z kurczaka -orientalna
  • sałatka egzotyczna z krewetkami
  • sałatka królewska
  • sałatka szefa kuchni z grzankami i kozim serem
  • sałatka śledziowa
  • sałatka z tortellini
  • sałatka z paluszkami krabowymi, melonem i malinami



Pierwsza kolacja

- 1 do wyboru

  • Grillowana pierś z kurczaka w sosie z pomarańczy z kluskami francuskimi i sałatką szefa kuchni
  • Soczysty stek drobiowy zapiekany serem i pomidorem, z karmelizowaną cebulą na warzywnym puree i sałatką wiosenną
  • Karczek na słodko w sosie jabłkowo- rodzynkowym z kluskami gnocchi i sałatką z buraków
  • Rolada cordon bleu ziemniaki pieczone z tymiankiem i sałatką sezonową

Druga kolacja

Płonąca pieczeń góralska serwowana na sali z dodatkami:

  • Kaszanka wiejska
  • Oscypki z grilla
  • Ziemniaczki z ogniska z boczkiem i masłem
  • Kapusta zasmażana
  • Mix pierogów
  • Warzywa i owoce z grilla
  • Ogórek kiszony
  • Musztarda
  • Trzy rodzaje sosów

Trzecia kolacja

1 do wyboru

  • Bogracz z kluseczkami
  • Żurek staropolski
  • Barszcz czerwony z krokietem lub pasztecikiem
  • Pikantna zupa gulaszowa

Napoje 1,2l/os

  • soki owocowe
  • woda w karafkach z limonką i miętą,
  • pepsi, mirinda, 7up

  • Bufet kawa, herbata (bez limitu)
  • Ciasto
  • Kruche ciasteczka

Na specjalne zamówienie:


- Deser szefa kuchni -12zł/os
- Fontanna czekoladowa -700zł
- Bufet słodkości- 800zł
- Stół wiejski własnego wyboru -1000zł
- Finger food- 1000zł
- Pokaz fajerwerków – 1500zł
- Bufet alkoholowy z obsługą barmańską – do ustalenia

Pakiet Złoty

Pakiet Platynowy

Drugi dzień

Szukasz wolnej sali na swój ślub?
Zarezerwuj termin: 508 484 432
NAPISZ rancho@ranchoadama.pl